Bewustwording

Meer bereiken met minder doen

Hoe wij opereren

Meer bereiken met minder doen, is ons motto. Wij hanteren daarbij een unieke aanpak die kritische massa creëert die nodig is om verandering door te voeren. Veranderingen blijven vaak steken op tactisch of operationeel niveau omdat ze daar tegen allerlei onvoorziene weerstanden aan lopen. Deze weerstanden moeten geadresseerd worden of ze nu terecht zijn of niet. Door vragen te stellen leggen wij de weerstanden bloot die door de betrokkenen worden opgeworpen. 

Wij maken vervolgens programma’s die de deelnemers helpen ontwikkelen naar de gewenste situatie. 'Ben ik de oplossing?' is daarbij een passende vraag waar over meer nagedacht mag en kan worden door organisaties en de mensen die daarin werken. Waarom ben ik de oplossing, hoe kan ik bijdragen en wat kan ik voor stappen zetten? 'Ik kan het verschil maken door zelf te beginnen met veranderen!' Dat lukt niet bij iedereen maar wel bij genoeg deelnemers om de kritische massa om te buigen.

Voor een optimaal resultaat werken bij voorkeur met divers samengestelde groepen die een omvang hebben hebben van minimaal zes maximaal twaalf mensen. HBO+ is het het gewenste denk en werk niveau waarbij de leeftijd varieert van 25 tot 60 jaar.